05.- J.M. FERRAN: Ara ens podem ajudar i cooperar pel Priorat.-

 



Benvolgut prioratí i prioratina o persona que estimes el Priorat.-

Ara tens una revista La Portadora a la teva disposició, a les teves mans, ara pots ser soci o sòcia del Centre d’estudis del Priorat (CeP) i sols amb el cost real de la revista de quota de 15 euros pots contribuir a favor de la comarca, ara mirant el nostre futur d’identitat i de participació segons els Drets, Responsabilitats i les Oportunitats. Per a compartir vivències, experiències i coneixements:

T’esperem.

Centre d’Estudis del Priorat.

Més info:

https://centreestudisdelpriorat.blogspot.com/2020/12/01-recepcio-del-centre-destudis-del.html

Fòrum i Obsevatori de Cooperació pel Priorat  info@cooppel.org     what’s 619 79 39 69



El Centre d'estudis del Priorat publiquem bianualment a nivell comarcal la revista d'estudis històrics i socials "La Portadora".
https://centreestudisdelpriorat.blogspot.com/ 
Hi poden participar persones que volen fer difusió dels seus treballs i nosaltres contribuïm en donar-los a conèixer a arreu dels Territoris de Parla Catalana i de tot arreu.
El nostre repte és col·laborar en la identitat de la nostra comarca com a valor de la cultura a favor de la convivència ecològica entre iguals  i comunitària amb el respecte del paisatge, de la sostenibilitat, de la salut i de la natura.
Contacteu amb nosaltres.  ​ 
Contacte: 619 79 39 69   Prioritari per WhatsApp. També per Telegram i Messenger.
També podem concertar una teleentrevista o una telereunió per https://meet.google.com/  com a josepmariaferran@gmail.com
També fem la realització del programa mensual cultural de veus de persones testimonis  "PriOreM PrioRaT" com a col·laboradors de ràdio Falset.
Som impulsors culturals de l'agenda del Priorat des de 2015, https://www.agendapriorat.cat/ any de la seva creació, com a PriOreM PrioRaT.
Avui projecte de Fòrum DReTS: Fòrum X@RXA DReTS Humans i de la Natura del Priorat
https://www.agendapriorat.cat/users/xrxes-drets-del-priorat  
Bloc propi del Fòrum:
Estem de socis de l'associació PRIORitAT
Formem part de la Xarxa Social Cooppel de Catalunya i Andorra.
En el suport a les persones i a les seves famílies  www.cooppel.org
https://cooppel.blogspot.com/
La targeta digital de la garantia de compromís i del que puc donar raó de les 16 associacions i de les 23 raons associatives compromeses.
https://www.facebook.com/josepmaria.ferrantorrent/posts/10216869403384507
Més info:



J.M. FERRAN: RESTO A LA TEVA DISPOSICIÓ.-

Un prioratí més a la teva disposició

Perfil.- Nascut a Reus (23-08-1957), fill de l’Aleixar (Baix Camp), casat en 1982 amb una prioratina, és activista cultural al Priorat des de 1989, en l’actualitat és el  responsable d’associacions com Ceradai, Vida Creixent, realitzador del programa mensual col·laborador “PriOreM PrioRaT” de ràdio Falset des de 2008, associat en la seva fundació del CeP en 2003, en el 2007 sots-president segon i ara des del 2019 president. Des de 2007 Jutge de Pau Suplent i ara des de 2020 Titular del Jutjat de Pau de Cabacés. També impulsa amb altres persones i entitats el Fòrum Drets Humans i de la Natura, a favor de la participació ciutadana i de la identitat local i comarcal en projecció nacional i internacional.

Compromès en investigació-acció servei local i comarcal. Degut a la crisi econòmica i a l’actual pandèmia s’ha suspès l’estudi i la investigació-acció a Andorra (2017-2018), a Reus i a Barcelona iniciats en el 2017. Ara el portarem a terme al Priorat i a la ciutat de Tarragona 2021-23.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-

71.- Acte públic i concert Cooppel per la Pau a Cornudella, 17 de març de 2023.-