17.- Proposta de projecte del Centre d'estudis del Priorat (CeP) a PNMON : Parc Natural Serra de Montsant (el Priorat).-

 El Centre d'estudis del Priorat (CeP), associació cultural creada en el 2003, té per finalitat potenciar els estudis històrics i socials de la comarca i fer-ne difusió per mitjà de la revista bianual actual "La Portadora".

És un recurs informatiu i documental que es pot sumar a les inquietuds de PRIORitAT i del PNMON, entre altres entitats i institucions de la comarca.

El CeP  està associat a la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana CCEPC   http://www.ccepc.org/ , a PRIORitAT https://prioritat.org/ on ara estem a la Junta Directiva en laVocalia de Drets Humans i de la Natura. També impulsem el Fòrum DReTS (Social)   https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/ 

“El dret a explicar els fets desconeguts amb risc d’oblit, és un deure per a les arrels de la nostra història i per a la veritat”.

Estem disponibles a trobar un espai dins de PRIORitAT i ser útils en el PNMON, és fer difusió sobre LA SOSTENIBILITAT COM A VALOR SOCIAL I HISTÒRIC. El valor del Dret de  la protecció dels animals com les abelles, els ratpenats, les orenetes, els llangardaixos, Les entitats socials, culturals i les iniciatives en economia social i solidària.

Voldriem parlar amb Vostès i quedar en una entrevista


Cabacés 26 de setembre de 2021



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-

71.- Acte públic i concert Cooppel per la Pau a Cornudella, 17 de març de 2023.-