43.- Ens adherim com adhesió compromesa i com adhesió general al projecte del Paisatge i Sostenibilitat del Priorat.-

 

El CeP, ens adherirem com adhesió compromesa i com adhesió general.-

Ens comprometem a:
1.- Estar disponibles a publicar temes al voltant del paisatge i la sostenibilitat del Priorat en la revista de La Portadora
2.- La nostra tasca de contactes amb persones, entitats i recursos de la comarca orientats cap els objectius de la Comissió del Paisatge i de la Sostenibilitat participant en el Fòrum des de 2020 de Drets Humans i de la Natura a favor de la defensa prioritària dels Drets culturals socials, històrics i ecològics.
3.- Participació d'acord al que concretem de mutu consens en el Consell de Socis i Sòcies de l'associació Prioritat. On en els darrers dos J.M. Ferran formava part de la Junta Directiva com a vocal de Drets Humans i de la Natura.

També ho faran:

- Causa Cooppel per la Pau grup d'interès legislatiu del Parlament de Catalunya.

- J.M. Ferran, realitzador des de 2008 del programa col·laborador de ràdio Falset, "PriOreM PrioRaT" amb el proper programa número 107..

- CERADAI, associació cultural, social i educativa des de 1986, activa al Priorat des de 1989.

I expressarem l'existència del Fòrum Drets Humans i de la Natura del Priorat que farem una adhesió compromesa.- Persones, entitats i recursos per a l'interès social i cultural, per la cultura de la identitat, de la pertinença i de la participació a nivell local i comarcal, en els valors de la convivència, la sostenibilitat, la cultura, la diversió, la natura i el descans.

https://www.agendapriorat.cat/users/xarxes-drets-del-priorat

Com s'hi pot participar

La Carta del Paisatge del Priorat no és un projecte tancat, sinó que a dia d’avui, un cop ja signat el Pacte del Paisatge del Priorat,  qualsevol entitat o associació, empresa i ciutadà pot adherir-se als objectius de qualitat paisatgística que s’hi anuncien.

Aquesta adhesió es pot fer de les següents maneres:

Mitjançant una adhesió compromesa

Qualsevol agent, entitat o empresa pot adherir-se al document d'acords indicant algunes de les accions que ja desenvolupen o que es comprometen a desenvolupar i que estan vinculades amb algun dels objectius de qualitat paisatgística  i línies estratègies acordades en la Carta del Paisatge del Priorat. Aquestes accions es redactaran en un model de fitxa d’adhesió compromesa que es pot sol·licitar al Consell Comarcal del Priorat.

Mitjançant una adhesió general

Qualsevol ciutadà o ciutadana podrà adherir-se de forma general al document de consens de la Carta del Paisatge. Aquest tipus d'adhesió significa donar un vot de suport a la Carta del Paisatge, però sense establir cap compromís específic. Aquesta adhesió es podrà realitzar emplenant un model de fitxa que es pot sol·licitar al Consell Comarcal del Priorat.

Per a més informació:

Consell Comarcal del Priorat
Tel. 977830119
A/e: consellcomarcal@priorat.cat

https://www.priorat.cat/carta-del-paisatge-del-priorat/com-shi-pot-participar

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

79.- Bellmunt del Priorat. 07 de maig de 2023. Cloenda de les II jornades d'estudi de la Baronia d'Entença.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-