49.- Codi ètic del Centre d'estudis del Priorat.-

 2023 -----  XX aniversari del Centre d'estudis del Priorat.

Tenim el nostre codi ètic com a Centre d'estudis del Priorat.-

1.- La nostra missió és fomentar a totes les persones i per a totes les edats l'estudi social i històric del seu poble o de l'indret del Priorat que es senti cridat a compartir.

2.- Animem a publicar estudis històrics i socials del Priorat siguin municipals, intermunicipals o comarcals a la nostra revista LA PORTADORA.

3.- La nostra tasca és voluntària i solidària, ad honorem en tots els sentits com a organitzadors i associació CeP com en tota la xarxa de persones autores, lectores, subscriptores o associades al projecte CeP.

4.- Col·laborem amb tota persona amb tracta d'igualtat, amb tota entitat en tracte de cooperant que busqui els tres objectius anteriors.

5.- Ens quedem a marge de tractes jeràrquics, discriminadors, de monopolis ultra protagonistes, comercialistes, d'interès sols econòmic o de negocis sense transparència i de llenguatges sensacionalistes i sectaris. El nostre valor està en la coherència i l'autenticitat per tota igualtat, inclusió i la màxima cooperació. Estem adherits als Drets Humans i de la Natura del Priorat.

Creiem així el millor camí cap a la pau, el coneixement, la ciutadania i la llibertat amb responsabilitat. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-

71.- Acte públic i concert Cooppel per la Pau a Cornudella, 17 de març de 2023.-