57.- Hem presentat una comunicació en el Primer Congrés Internacional de Pedagogia.-

  Hem presentat (2-12-2022) una comunicació en el Primer Congrés Internacional de Pedagogia (1,2, i 3 de desembre).-


Fotografies: Actes a l'Ateneu de Tarragona dins del projecte d'entorn educatiu de la ciutat



Organitzat per la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l'Institut d'Estudis Catalans.

Dins del Pla director de la Causa Cooppel per la Pau hem exposat principalment el programa de suport Cooppel a les famílies "C@M.ins" que portem a terme a l'institut Antoni de Martí Franquès de Tarragona.


A més hem mencionat al Centre d'estudis del Priorat i com es pot fer la visita Cooppel en família o en colla com a exemple s'ha posat la Fira de l'Oli Baronia de Cabacés (04-12-22).

Josep Maria Ferran a més d'estar de president del Centre d'estudis del Priorat (CeP) que en 2023 celebrarà el seu XX aniversari i dirigir el programa mensual col·laborador amb ràdio Falset "Priorem Priorat" que en el 2023 serà el XV aniversari; participa en la investigació-acció en ètica dels Drets Humans, és el referent territorial de Tarragona de la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l'Institut d'Estudis Catalans, on està associat fa més de 30 anys i ha publicat en dues ocasions en el Butlletí de l'entitat, 1990 i 1996.

https://blogs.iec.cat/scp/presentacio/junta/

El proper dia 15 de desembre a l'Ateneu de Tarragona, carrer sant Magí, 4 es celebrarà la XI diada anual local tarragonina Cooppel (2012-2022) i celebrarem el X aniversari.

https://tarracooppel.blogspot.com/2022/10/50-xi-diada-anual-local-tarragonina.html


La Causa Oferta Cooppel per la Pau.

Oferim a nivell presencial obert a tots els territoris de parla catalana un taller Cooppel Aprendre a Aprendre més i millor, a més d'un concert Cooppel per la Pau. És gratuït i de cost zero per a nosaltres.

També oferim atenció telemàtica Cooppel a les persones per Meet a arreu del món

I proposem que regalar la revista La Portadora, és un bon regal per Nadal 2022.






Recordem:
El proper dimarts dia 20 de desembre a la sala d'actes dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya és farà l'acte de presentació de l'any 2023.  XX aniversari del Centre d'estudis del Priorat.




Avui dia 04 de desembre en la Fira de l'Oli Baronia de Cabacés hem dut a terme un "Priorem Priorat" amb entrevistes de veus, fotografies, etc. de persones visitants, alguns comerços, etc.
 A més hem pogut entrevistar després de la visita al Molí, a la Consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural na Teresa Jordà, per a les notícies de ràdio Falset i per al nostre proper programa.


Tastant el saludable i deliciós oli Baronia de Cabacés en el mateix Molí


Inaugurant la fira a primera hora del matí

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-

71.- Acte públic i concert Cooppel per la Pau a Cornudella, 17 de març de 2023.-