71.- Acte públic i concert Cooppel per la Pau a Cornudella, 17 de març de 2023.-

 

Fotografia: Ester Pagés

En motiu de commemorar els XXè aniversari del Centre d'estudis del Priorat (CeP) i el XVè aniversari del programa mensual col·laborador de ràdio Falset "Priorem Priorat"

Es va presentar la revista "La Portadora" el núm. 4, que tracta de 12 estudis, i més concretament en dos està Cornudella de Montsant.



Varen intervenir Josep Maria Ferran i Torrent, actual president del "CeP", autor o coautor de quatre estudis i realitzador des del 2008 del programa de ràdio "Priorem Priorat" acompanyat pel cantant i músic  Jordi Català, el qual va interpretar el concert Cooppel per la Pau, al final "Imagina't" de John Lennon. Imaginem un món Cooppel per la Pau.


Josep Maria Ferran explicà que ara estem participants en unes jornades per a ser reconeguts punt informatiu del parc natural de Serra de Montsant i del PEIN de Llaberia. Així podrem informar, orientar i assessorar dels punts d'interès turístic sostenible del territori en els nostres actes públics, converses i tallers Cooppel que organitzem dins de la comarca com a fora d'ella



Acte organitzat pel CeP gràcies al suport de l'Ajuntament de Cornudella de Montsant, de la Causa Cooppel per la Pau i el cantant Jordi Català.

Ferran Salvador, l'alcalde i Jordi Català

Es va lliurar el llibre i el CD de Jordi català i una revista "La Portadora" a l'Ajuntament de Cornudella


Estava prevista una missa cantada a l'església a les 18 hores i presentar la imatge de sant Joan del Codolar amb la placa " Sant Joan del Codolar" obra de Modest Gené. Però degut al dol de la recent pèrdua de Mn. Szymon RIP, ho hem ajornat per a més endavant.

Es va decidir posar en marxa una "Miscel·lània sobre personatges, associacions, indrets i fets singulars del Priorat"

"CeP", marca associativa que fa pensar en la vinya, que destaca la "P" de persones, que fan, llegeixen i motiven estudis dins de la coordinadora del Centre d'estudis del Priorat. A més per distingir-se del CEP: Centre Excursionista del Priorat







El proper acte Cooppel serà a "El Molar" el diumenge de Pasqua, dia 9 d'abril a les 19,30 hores de la tarda en el Centre Obrer Recreatiu (COR).


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

79.- Bellmunt del Priorat. 07 de maig de 2023. Cloenda de les II jornades d'estudi de la Baronia d'Entença.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-