79.- Bellmunt del Priorat. 07 de maig de 2023. Cloenda de les II jornades d'estudi de la Baronia d'Entença.-

 Centre d'estudis del Priorat (CeP) avui a Bellmunt del Priorat. 

Diumenge dia 07 de maig de 2023. 

10 hores

Visita guiada del Museu de les Mines.

Hem fet la cloenda de les II Jornades d'Estudi de la Baronia d'Entença.-


D'esquerra a dreta: Gemma Barceló, directora del museu de les Mines, J.M. Ferran president del Centre d'estudis del Priorat (CeP), Agustí Jardí de les iniciatives per Tivissa, Francesc Calpe alcalde de Bellmunt del Priorat, Anton Vidal del Centre d'Estudis Falsetans (CEF) i Luca Trentin del Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI)

Han participat quasi mig centenar de persones, guiats pel tècnic Marc Vinyes, entre elles afiliades i/o subscriptores a la revista del CeP. També d'altres venien de part d'entitats coorganitzadores com del Centre Estudis Falsetans (CEF), del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE) i del Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI).


Avui ha estat la darrera de les sis diades en diversos indrets del territori: L'Hospitalet de l'Infant, Mora d'Ebre, Pratdip, Tivissa, Falset i Bellmunt del Priorat.


La sessió d'avui s'ha iniciat en les dues sales de vídeos. 
Tot seguit la salutació per part de l'alcalde de Bellmunt Francesc Calpe  i per la directora del Museu Gemma Barceló i la presentació per part del president del CeP en J.M. Ferran. 
Tot seguit la visita de l'exterior i de l'interior de les mines. Finalment corrandes, col·loqui i salutacions personalitzades entre els assistents. Unes tres hores molt ben aprofitades


Aspectes d'interès a considerar:
1.- Les persones que han assistit el 80% de les sessions de les jornades poden sol·licitar un certificat d'assistència de les mateixes, pot ser interessant per tenir un record o bé per interès laboral o estudiantil universitari o de BAT. És també currículum vitae.
2.- La visita com en totes les diades d'aquestes II jornades de'estudi de la Baronia d'Entença serà gravada, per si algú no vol sortir ho pot manifestar. Tant al vídeo com en les fotografies



Gràcies al suport





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-