82.- Agraïment a Anton Vidal del CEF i a tota l'organització.-

Centre d'Estudis Falsetans (CEF) és una clau cultural al Priorat

Les segones a igual que els primeres jornades d'estudi de la Baronia d'Entença han estat tot un èxit.

Nosaltres agraïm a totes les persones implicades en l'organització i volem ressaltar a la tasca col·laborativa del president del Centre d'Estudis Falsetans que a més de formar un equip en el projecte Baronia Entença hem pogut col·laborar en el repte del XXè aniversari del Centre estudis del Priorat, acollint-nos en el mateix programa de l'Encamissada de Falset en el mes de gener 2023, entre altes activitats culturals dutes a terme sobre Patrimoni i Economia Circular del Priorat organitzades pel CeP de forma conjunta.

Aquest XXè aniversari del CeP és per a recordar, per a ser presents al Priorat i que portem ja 20 anys però no és una gran festa, malgrat la nostra crisi interna, sinó una oportunitat per a tirar endavant i mostrar que aquests 20 anys han existit i que estem convidats a no perdre els seus valors i a seguir progressant en la comarca.

En el mes de desembre de 2023 presentarem la nova revista La Portadora Núm 5 i convidarem a una   jornada per a trobar-nos els que som vius i recordarem a totes les persones que han fet possible els 20 anys d'història amb humilitat,amb honestedat i austeritat. 

I al gener de 2024 celebrarem una assemblea que marcarà el nostre futur.

Sigui quin sigui el nostre futur el Centre d'Estudis Falsetans  Com altres entitats de la comarca són entitats acollidores de projectes culturals i socials, vàlides si ho acorda la nostra assemblea general.

Un agraïment al Centre d'Estudis Falsetans (CEF) i al seu president Anton Vidal i a totes les persones que han col·laborat.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-

71.- Acte públic i concert Cooppel per la Pau a Cornudella, 17 de març de 2023.-