83.- El nostre president del CeP ha estat elegit coordinador territorial de la Federació Catalana de Voluntariat Social

 


El nostre president del CeP en  Josep Maria Ferran ha estat elegit el passat divendres dia 2 de juny de 2023, coordinador territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Recordem en relació amb el CeP tenim ara cinc grans projectes: 

1.- Proximitat. Visita dels pobles del Priorat i presentar el XXè aniversari del nostre centre d'estudis.

2.- Participació.- Formar part activa del Fòrum de Turisme Sostenible del Priorat a més de ser informant del parc natural Serra de Montsant i de l'EIN Serran de Llaberia.

3.- Publicació.- Editar el número 5 de la revista la Portadora i presentar-la en el mes de desembre. Dins d'una jornada del nostre XXè aniversari.

4.- Cooperació.- Participar en el projecte d'estudis de la Baronia d'Entença.

5.- Futur.- Decidir en el gener de 2025 el nostre futur per mitjà d'una assemblea.

A més de col·laborar allí on ens necessitin i trobem interessos compartits com en  Prioritat i els fòrums d'ensenyament i de cultura del Priorat.

Estem associats a la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i a l'associació Prioritat en el projecte: "Priorat, paisatge i sostenibilitat"

Ara ha estat elegit coordinador territorial de Tarragona (Camp de Tarragona, el Priorat i les Terres d'Ebre) de la Federació Catalana de Voluntariat Social. La formen 44 entitats federades.

La seva tasca dins del territori esmentat en la Federació Catalana de Voluntariat Social és voluntària i consta en escoltar, mediar i motivar en el valor afegit del que suposa  la solidaritat en el voluntariat social en els pobles, barris i ciutats. Ben aviat farem una proposta comarcal en aquest sentit al Priorat, anirem informant en les properes setmanes.


Amb el consell directiu (president, secretari general i directora) amb seu a Barcelona , el coordinador sortint i la secretaria tècnica territorial amb seu a Tarragona. Fotografia després de l'elecció.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-

71.- Acte públic i concert Cooppel per la Pau a Cornudella, 17 de març de 2023.-