86.- Participem en la trobada del XXè aniversari de l'IRMU a Mora la Nova.-

 







Varem participar activament.-

En Joan Llecha secretari general del CeP i en Josep Maria Ferran com a president del CeP i representant com a vocal de l'Ateneu de Tarragona, que forma part de la FAC.



Varem poder fer sols dues intervencions en el torn obert de paraules, una al matí informant que el CeP enguany també celebrem el XXè aniversari i l'Ateneu de Tarragona va cap els XXXVè aniversari i ens sumem als aniversaris de l'IRMU que fa XXè aniversari i de la FAC que en fa XLè."Som un gran vaixell i la cultura és el nostre repte de viatge cal el futur". La segona a la tarda al final de la taula de transició energètica i territori, va mancar temps, però sense micro i en veu alta vaig destacar com a veu del Priorat, en la problemàtica de la comarca i els riscos que té davant la situació actual. Degut a les queixes de diverses comarques al voltant de la transició energètica i les polítiques.

Una jornada plena de cohesió social, vàrem saludar a una gran diversitat de persones treballadores de l'IRMU, de la CCEPT, de centres d'estudi i d'ateneus de Catalunya com de territori de parla catalana i envoltats d'exposicions que adornaven la participació de les persones en l'esmorzar com el gran dinar de germanor cultural amb més del centenar de participants.


Varem saludar als presidents de la FAC com de la CCEPC


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-

71.- Acte públic i concert Cooppel per la Pau a Cornudella, 17 de març de 2023.-