88.- Centre d'estudis del Priorat, valora molt positivament el primer TFG dut a terme dins de l'aprenentatge servei de la URV.-

 Centre d'estudis del Priorat (CeP) , valora molt positivament el primer (Treball de Final de Grau) TFG de dret al voltant de la comarca dut a terme dins del programa de l'Aprenentatge Servei de la URV.-

Josep Maria Ferran, actual president del CeP, assessor psicopedagògic, professor emèrit especialista en orientació educativa, assessor en ètica de Drets Humans i Jutge de Pau, considera un èxit que un estudiant aporti el seu TFG a l'observatori virtual dels Drets Humans i de la Natura del Priorat. El qual el volem publicar a la revista a "La Portadora".

Drets Humans i de la Natura és un programa que te per objectiu escoltar, observar, conversar a la fi de conscienciar i de sensibilitzar per l'ecologia, els drets humans i el valor de la natura. Hi formem part el CeP, Ceradai, el programa de ràdio Priorem Priorat i Vida Creixent per la seva part l'enciclica Laudato Sí del papa Francesc a favor del compromís ecològic cristià a nivell mundial.

De cara a l'animació a favor de la Natura i dels Drets Humans, per a empoderar a les persones per a iniciatives socials i solidàries en aprendre a aprendre en el dia a dia i a tot arreu.



.-

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

94.- El concert Cooppel per la Pau de Jordi Català obre la festa major de sant Blai de Cabacés 2024.-

79.- Bellmunt del Priorat. 07 de maig de 2023. Cloenda de les II jornades d'estudi de la Baronia d'Entença.-

92.- Garanties actuals davant la crisi i sobre tot l'estima per la nostra comarca.-